23.11. – 26.11.2010 (úterý – pátek)
Ústí nad Labem

Program:

Palace Cinemas Ústí nad Labem

25.11.10 – čtvrtek
11:00 Vorvani z blízka! 45 min. Jörn Röver Německo
12:00 Pátrání po obří anakondě 52 min. Marion Poellmann Německo
13:00 Mělčiny Aliwal 50 min. Michael Rosenberg USA
14:00 Žraločí noc 50 min. Ellen Windemuth, Joe Kennedy, Ronet Van Der Walt JAR
15:00 Voda zdroj života 51 min. Javier Ortega, Fernando López-Mirones Španělsko
16:00 Bílé zlato Dračího moře 50 min. Metthew Wortman USA/SRN
17:00 Návrat biblických pohrom – Smrtící vody 52 min. Bernd Wilting Německo
18:00 Jak zachránit kosatku Lunu 48 min. Suzanne Chisholm, Micheal Parfit USA
19:00 Poslední lovci – beseda s režisérem
20:00 Poslední lovci 52 min. Steve Lichtag Česká rep.
26.11.10 – pátek
11:00 Alexandra Cousteau Tváře žraloků 52 min. Alexandra Cousteau Francie
12:00 Mise tuleňů Monachus 45 min. Jörn Röver Německo
13:00 Žízeň po vodě 52 min. Javier Ortega,Fernando López-Mirones Španělsko
14:00 Zachránci velryb 52 min. Leighton de Barros USA
15:00 Poslední salva 52 min. Matthew Wortman USA/SRN
16:00 Voda, která hýbe světem 48 min. Javier Ortega,Fernando López-Mirones Španělsko
17:00 Malawi a Jezero hvězd 50 min. Christian Redinger Rakousko
18:00 Úprava sálu na slavnostní vyhlášení
19:00 Vyhlášení výsledků
20:00 Slavnostní raut
21:00 Projekce vítězného filmu

Severočeská vědecká knihovna v Ústí nad Labem

25.11.10
8:30 – 10:30 Zenobia 26 min. Edward Snijders Holandsko
Cesta za objevem 28 min. Roman Grošek Česká rep.
Jan Mayen – náš (?) ostrov 36 min. Pavol Fabian Slovensko
Brahmaputra 29 min. Ladislav Moulis Česká rep.
11:00 – 13:00 Obří ryby – sen každého rybáře 50 min. Dan Bree USA
Riskantní natáčení 1 22 min. Peter Allison Nový Zéland
Podmořská setkávání 34 min. Kamil Balzar Česká rep.
13:30 – 15:30 Hrdinové bouřlivých moří 45 min. Wiel Verlinden Německo
Za tajemstvím Banátu 25 min. Roman Grošek Česká rep.
Duch vody 48 min. Javier Ortega,Fernando López-Mirones Španělsko
16:00 – 17:00 Z Harzu do Severního moře – Návrat lososa 45 min. Klaus Weissmann Německo
17:00 – 19:00 Poslední lovci – beseda s režisérem
Poslední lovci 52 min. Steve Lichtag Česká rep.
26.11.10
8:30 – 10:30 Martina Balzarová – bioložka a podmořská fotografka 22 min. Hana Pinkavová Česká rep.
Sumec – obr z jezera 45 min. Florian Guthknecht Německo
Pátrání po obří anakondě 52 min. Marion Poellmann Německo
11:00 – 13:00 Přízrak Trafalgaru 52 min. Mathew Wortman USA/SRN
Riskantní natáčení 2 22 min. Peter Allison Nový Zéland
Alexandra Cousteau: Tváře žraloků 48 min. Alexandra Cousteau Francie
13:30 – 15:30 Zóna 75 min. Miloš Zábranský Česká rep.
9,5: Voda 10 min. Matthias Körnich Německo
Etxeko Bandan 17 min. Juan Bidegain Španělsko
16:00 – 17:00 Cesta kolem světa pod hladinou oceánů – beseda s Miroslavem Hrdým

Bárka café

25.11.10 – čtvrtek
17:15-17:45 Brahmaputra 29 min. Ladislav Moulis Česká rep.
18:00-18:40 Cesta kolem světa pod hladinou oceánů 40 min. Miroslav Hrdý – beseda Česká rep.
19:00-19:36 Nimbus 36 min. Huang Hsinyao Taiwan
20:00-20:45 Hrdinové bouřlivých moří 45 min. Wiel Verlinden Německo
26.11.10 – pátek
17:30-18:15 Spojení měst 50 min. Eva Zwart Holandsko
18:30-19:45 Zóna 75 min. Miloš Zábranský Česká rep.
20:00-20:50 Žraločí noc 50 min. Ellen Windemuth Jižní Afrika

Klub Doma

25.11.10 – čtvrtek
16:30-17:20 Mělčiny Aliwal 50 min. Michael Rosenberg USA
17:30-17:55 Za tajemstvím Banátu 25 min. Roman Grošek Česká rep.
18:00-18:52 Pátrání po obří anakondě 52 min. Marion Poellmann Německo
19:00-19:45 Mise tuleňů Monachus 45 min. Jörn Röver Německo
20:00-20:45 Vorvani z blízka! 45 min. Jörn Röver Německo
21:00-21:17 Etxeko Bandan 17 min. Juan Bidegain Španělsko
21:30-22:06 Nimbus 36 min. Huang Hsinyao Taiwan
22:15-22:37 Riskantní natáčení 1 22 min. Peter Allison Nový Zéland
22:50-23:12 Riskantní natáčení 2 22 min. Peter Allison Nový Zéland
23:15-24:00 Sumec- obr z jezera 45 min. Florian Guthknecht Německo
17:30-17:55 Cesta za objevem 25 min. Roman Grošek Česká rep.
18:00-18:52 Zachránci velryb 52 min. Leighton de Barros Velká Británie
19:00-19:50 Malawi a Jezero hvězd 50 min. Christian Redinger Rakousko
20:00-20:50 Bílé zlato Dračího moře 50 min. Metthew Wortman USA/SRN
21:00-21:52 Přízrak Trafalgaru 52 min. Mathew Wortman USA/SRN
22:00-22:52 Poslední salva 52 min. Matthew Wortman USA/SRN
23:00-23:52 Alexandra Cousteau Tváře žraloků 52 min. Alexandra Cousteau Francie

Klub Circus – Ponorka

25.11.10 – čtvrtek
20:00-20:53 Bílá plachta na Pripyjatu 53 min. Miroslaw Dembinski Polsko
21:00-21:36 Jan Mayen – náš (?) ostrov 36 min. Pavol Fabian Slovensko
21:40-22:05 Za tajemstvím Banátu 25 min. Roman Grošek Česká rep.
22:10-23:02 Návrat biblických pohrom – Smrtící vody 52 min Bernd Wilting Německo
23:10-23:39 Brahmaputra 29 min. Ladislav Moulis Česká rep.
26.11.10 – pátek
17:20-17:46 Zenobia 26 min. Edward Snijders Holandsko
17:50-18:40 Obří ryby – sen každého rybáře 50 min. Dan Bree USA
18:50-19:00 9,5: Voda 10 min. Antia Martinez Amor Německo
19:10-20:00 Alexandra Cousteau Tváře žraloků 52 min. Alexandra Cousteau Francie
20:05-20:27 Riskantní natáčení 1 22 min. Peter Allison Nový Zéland
20:35-20:57 Riskantní natáčení 2 22 min. Peter Allison Nový Zéland
21:00-21:51 Voda zdroj života 51 min. Javier Ortega,Fernando López-Mirones Španělsko
22:00-22:48 Jak zachránit kosatku Lunu 48 min. Suzanne Chisholm, Micheal Parfit USA
23:00-23:52 Přízrak Trafalgaru /Lost Ships/ 52 min. Mathew Wortman USA/SRN

Klub Úl

25.11.10 – čtvrtek
20:30-22:00 koncert skupiny „Poslední výstřel“ 90 min.
22:00-22:45 Hrdinové bouřlivých moří 45 min. Wiel Verlinden Německo
23:00-23:50 Žraločí noc 50 min. Ellen Windemuth, Joe Kennedy, Ronet Van Der Walt JAR
24:00-00:50 Bílé zlato Dračího moře 50 min. Metthew Wortman USA/SRN
01:00-01:52 Pátrání po obří anakondě 52 min. Marion Poellmann Německo
02:00-02:52 Návrat biblických pohrom – Smrtící vody 52 min. Bernd Wilting Německo

Činoherní studio

23.11.10 – úterý
20:00-20:45 Loutkové představení Navarana
21:00-21:30 křest stejnojmenné knihy
21:30-22:00 ukázky filmů z aktuálního ročníku
22:00-24:00 promítání filmů z minulých ročníků VMO
Aqua Marine – Barvy moře 36 min. Miroslav Hrdý Česká rep.
Hlasy, které nikdy neuslyšíme 5 min. Leandro Blanco Španělsko
Obejmi mě 13 min. Geert Droppers Holandsko
Duše vody 58 min. Kurt Skoog Švédsko
Tyrolsko – země vody 8 min. Johannes Koeck & Georg Riha Rakousko

ZOO Ústí nad Labem

25.11.10 – čtvrtek
11:00 – 16:00 Projekce na přání
pásmo filmů pro děti 45 min.
26.11.10 – pátek
11:00 – 16:00 Projekce na přání
pásmo filmů pro děti 45 min.

Mořský svět Praha

25.11.10 – čtvrtek
10:00 – 18:00 Projekce na přání
26.11.10 – pátek
10:00 – 18:00 Projekce na přání